ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

 Δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος ή επιστροφή του ποσού που είχατε καταβάλει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Τα προϊόντα που θα επιστρέψετε θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Το κόστος της αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς. Για την επιστροφή ή αλλαγή μπορείτε να επιλέξετε να τα στείλετε με δικό σας τρόπο ή με τη ACS Courier. Το κόστος στη δεύτερη περίπτωση είναι 3 Ευρώ για απλή επιστροφή και 4 Ευρώ για αλλαγή.

Για τη διαδικασία της αλλαγής/επιστροφής Θα πρέπει προηγουμένως να έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, μέσω τηλεφώνου ή email. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο απο τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε και σας γίνεται άμεσα αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Φροντίζουμε πάντα τα προϊόντα που στέλνουμε να είναι σε άριστη κατάσταση, αν όμως κάτι που παραλάβετε είναι ελαττωματικό ή σας χάλασε γρήγορα, επίσης γίνεται άμεσα αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Ακύρωση παραγγελίας

 

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε email από τη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974213733. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.